Hadiah Teristimewa Buat Orang Tua~

~Aku Insan Hina Dina...mengharap Kasih sayang-Nya & Redha -Nya ~

Assalamualaikum,

Memiliki orang tua adalah satu anugerah terindah buat kita. Apa pun, mereka telah melalui suka duka yang terlalu banyak semasa membesarkan kita sehingga tanggungjawab itu beralih pada pasangannya selepas berkahwin. {Sedih la pulak~}

Semalam saya menggunakan peluang cuti yang bos bagi untuk pulang ke Keningau. Walaupun hanya beberapa jam bertemu mata dengan mereka, hati saya sangat terubat.

Biasanya saya pulang keningau dengan bas, sehingga malam keletihan akan menyebabkan saya kehilangan mood dan semangat. Tapi berbeza kali ini. Saya banyak bercakap, tersenyum dan membuat loyar dengan mereka.

Melihat wajah ibu ayah tersenyum, sangat membangkitkan hormon kebahagiaan. Mengurangkan hormon Kortisol.

Saya beranikan diri balik sebab:

~Ambil mesin jahit mama, [pinjam saja]
~Hantar Qaseh Gold Adindan & Junior kakak [Dia memang pengguna setia Qaseh Gold]!
~Memang nak charge spritual dalaman.

Ibu selalu bertanya apa Qaseh Premier masih ada dengan saya. memang ada tapi saya kata, itu untuk dijual[dalam kepayahan~] Ayah pun kata, tak pa, nanti saja..Patutkah saya hadiahkan saja Qaseh Premier itu?

Dilema..

Malamnya pula, saya mengalami kesejukan kerana berhujan dalam perjalanan pulang, mujur suami saya memakai baju hujan yang melitupi badannya. Kerana seluar kerjanya belum basuh lagi. Kalau basah, habislah~

Alhamdulillah..

Saya diberikan rehat pada hari ini. Serta merta bos memberikan kelepasan supaya saya boleh fokus apa yang saya perlu buat selepas ini. Dia sangat baik. Sukar  untuk mendapat bos seperti dia.

Seharian ini, selain merehatkan badan, saya menjahit baju jubah yang perlu di 'alter'. Esok adalah deadline. Tidak boleh terlewat. Syukur dah siap.

Tinggal satu lagi baju yang perlu ditambah BF zipper. Doakan ya..

Oleh itu, mohon anda pembaca budiman, jika ingin cita-cita ibu saya tercapai, bolehlah membeli Qaseh Premier dari saya. Offer yang anda akan dapat:

1. Percuma Tumbler 1300mL
2. Percuma Postage
3.Tips Kesihatan dari saya secara mingguan.

Boleh hubungi saya: 0164488572

Comments

Popular posts from this blog

Tafsir Surah An-Nisa - Wahbah Al- Zuhaili

Pujukan Yang Maha Mulia

Kembali Melihat Penulisan